Instant Gaming EU
 
 

Köp No Umbrellas Allowed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela som en butikschef i Ajik City år 2080. Bli en expert på att avslöja priserna på föremål och gör forskningen bakom deras ursprung på No Umbrellas Allowed.



    En person vid namn Darcy hittar dig strandsatt på stranden och räddar ditt liv och för dig till sitt hem. Han har drivit sin secondhandbutik i 30 år och nu vill han att du ska sköta den. Eftersom du har förlorat alla dina tillhörigheter och minnen har Darcy döpt dig till sin son Bob.



    Staden du bor i verkar mycket märklig, människor verkar inte veta hur de ska uttrycka känslor eller ens vad de tänker. Det verkar som om de alla är besatta av något som kallas Fixerain, på ett bra eller dåligt sätt.



    Ditt jobb i Dacys butik är att köpa värdefulla föremål och även sälja dem. Du måste använda dina färdigheter för att hitta det bästa värdet på varje föremål du köper för att maximera vinsten när du säljer det. För att göra det kommer du att använda några användbara verktyg för att samla in viss data om föremålets skick, material, tillverkningsår och andra tecken som kan öka eller minska dess värde. Om du inte kan hitta värdefull information med dessa verktyg kan du alltid använda din guidebok som innehåller stor kunskap om varumärken, kändisars signaturer och mycket mer.



    När du har samlat in all den information du anser nödvändig kan du börja dragkampen och förhandla med kunden. Tänk på att de kommer att reagera utifrån dina erbjudanden och att ge dem ett lågt pris kan till och med skrämma bort dem från butiken. Följ grundregeln för att tjäna pengar, köp lågt och sälj högt. Men var inte för girig, annars kanske varan aldrig säljs.



    Ditt rykte är mycket värdefullt, tänk på att göra dina kunder nöjda och bråka inte med dem om priset eftersom det kan påverka antalet människor som kommer till din butik. Du kan också locka dina kunder genom att dekorera butiken med några blommor. Res till närmaste blomsteraffär och skaffa några.



    Om du är nyfiken på ditt förflutna kan du ge dig ut i staden, prata med dina grannar och försöka hitta ledtrådar om ditt förflutna, eller kanske till och med ändra stadens öde.

    Läs mer

    De bästa priserna för No Umbrellas Allowed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om No Umbrellas Allowed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev