Instant Gaming EU
 
 

Köp Honey, I Joined a Cult

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat gå med i en sekt? Om du letar efter ett tycoon- och managementspel där du måste övervaka dina kultister, resurser, pengar och anhängare är Honey, I Joined a Cult rätt val.



    Att vara en bra ledare för din kult är nyckeln till framgång. Din kult måste vara så effektiv som möjligt. Utveckla kultisternas färdigheter, sätt upp scheman, nivåanpassa dem och hantera underhåll och mat. Med hjälp av ett prioriteringssystem kan du tilldela dina kultister uppgifter som passar dem bäst. Mikroförvaltning är nyckeln till detta.



    Håll dina kultister glada genom att dekorera och utforma deras rum. Varje objekt har en viktig roll och du har ett stort antal av dem att välja mellan. En discombobulator, polygrafrum, andekamrar och mycket mer är några av dessa alternativ.



    Anpassa din kult och välj dina funkiga symboler, uniformer, hattar och märkliga reliker. Välj namn, kultledare och gudomlig varelse som du dyrkar.



    Du måste se till att dina kultister är välvattnade, får mat och har roligt. För att de ska kunna bli de bästa kultmedlemmarna måste du ta hand om deras fysiska och psykiska välbefinnande.



    Kultledaren kommer att låta dig veta sina krav. Bygg specifika rum och rekrytera anhängare för att uppfylla dem. Om du inte gör det kommer du att misshaga honom och han kommer inte att kunna hålla effektiva predikningar eller sänka sitt humör. Du kan skicka dina kultiker på uppdrag i din lokala stad för att samla resurser eller låsa upp ny teknik.



    Det är viktigt att din kult fortsätter att växa, så använd all din charm för att göra det. Se till att hålla dina nya rekryter nöjda för att de inte ska lämna dig.



    Experimentera och prova alla möjligheter i Honey, I Joined a Cult.

    Läs mer

    De bästa priserna för Honey, I Joined a Cult

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Honey, I Joined a Cult

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev