Instant Gaming EU
 
 

Köp Potion Craft: Alchemist Simulator

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli en expert alkemist och brygga konjak för dina kunder i Potion Craft: Alchemist Simulator. I det här spelet är du chef för en alkemistbutik. Kunderna kommer till dig för att leta efter botemedel, filter för älskare och alla sorters mirakulösa drycker som kan lösa deras problem, och du kommer mer än gärna att sälja dem, förutsatt att du kan tillverka det de behöver, förstås.



    Genom att fysiskt interagera med dina verktyg och samla in de örter och reagenser du behöver kommer du att kunna skapa ett brett utbud av drycker, men du kan också experimentera för att skapa nya recept. Du kan upptäcka unika och kraftfulla drycker och hopkok, men du måste vara försiktig med resultaten, eftersom de kan ha vissa ohälsosamma effekter också. Om du är villig att ta risker kan du till och med hitta en marknad för de giftiga drycker du skapar.



    Potion Craft: Alchemist Simulator kan du odla växter i en liten trädgård på baksidan av din butik och samla in de ingredienser du behöver för ditt arbete. Det finns också resande köpmän som erbjuder dig ett begränsat utbud av material. När din verksamhet växer kommer du att få ett gott rykte och träffa inflytelserika personer.



    Potion Craft: Alchemist Simulator har grafik som är inspirerad av medeltida manuskript och medicinska böcker, och dess unika estetik kommer att få dig att känna dig som om du verkligen befann dig på medeltiden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Potion Craft Alchemist Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Potion Craft: Alchemist Simulator

    fortuna730
    fortuna730
    2021 skáb 30 19:46 dlcompare.it
    The goal is to create a philosopher's stone, you will have to get acquainted with all the processes of nigredo, rubedo, albedo. And trade. ... The game is very entertaining and interesting. The player is interested in exploring, looking for recipes, rare minerals and creating! But everyday life dictates slightly different conditions. So the main difficulty is to try to combine it all.
    Målet är att skapa en filosofens sten, du måste bekanta dig med alla processer för nigredo, rubedo, albedo. Och handel. ... Spelet är mycket underhållande och intressant. Spelaren är intresserad av att utforska, leta efter recept, sällsynta mineraler och skapa! Men i vardagen råder lite andra villkor. Så den största svårigheten är att försöka kombinera allt.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev