Instant Gaming EU
 
 

Köp Actraiser Renaissance

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Delta i den ultimata kampen mellan gott och ont i Actraiser Renaissance. Det bästa av två världar, 2D-plattformsaction med stadsbyggnadssimulering.



    Och du kan inte spela utan det mästerliga soundtracket komponerat av den enastående Yuzo Koshiro.



    I en värld som kontrolleras av ondskan har du dina lojala änglar vid din sida för att konfrontera dem, och du är ljusets herre.



    Den här nyligen omgjorda versionen har 2D-grafik i vacker HD. Olika typer av svårighetsgrader att välja mellan. Nya berättelser, en ny mäktig boss, ett nytt rike, ytterligare actionstadier och ett spel om riksförvaltning. Njut av de 15 nya musikspåren samt originalspåren av Yuzo Koshiro.



    När du har klarat av scenerna med din kraftfulla magi, genom att använda is, eld och andra trollformler, kommer människorna att återvända för att göra anspråk på det riket. Detta kommer att göra det möjligt för dig att börja bygga din by.



    Möjligheten att undvika och ny magi lades till i spelet, vilket inte fanns i originalet. Du kan nu också attackera nedåt och uppåt med din karaktär, vilket ger den en mer dynamisk rörelse. Du kommer att behöva all hjälp du kan få för att besegra de nya och svårare fienderna.



    Var mänsklighetens guide och hjälp dem att sträva, erbjud din vägledning och hjälp dem att kultivera. Med dina superkrafter kan du kasta ljus och utlösa jordbävningar för att undanröja hinder. Slå tillbaka mot ondskan med din båge och dina pilar för att hindra dem från att göra byten på ditt folk.



    Nyckeln till framgång är att i hög grad tajma dina handlingar för att skydda ditt folk från fiendens räder, i strategiska strider i realtid.



    Övervinn mänsklighetens brister och misslyckanden när ni lär er att älska varandra och bli starkare tillsammans. Actraiser Renaissance har mer än dubbelt så många scenarier som originalet. Njut av att utforska de nya rikena och bygg dina byar så att de håller längre än någonsin tidigare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Actraiser Renaissance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Actraiser Renaissance

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev