Instant Gaming EU
 
 

Köp Pawnbarian

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela på ett litet fängelsebräde, styr din hjälte som en schackpjäs och spela dina kort på Pawnbarian. Detta är ett turbaserat pussel roguelike, med utmanande sessioner spel. Bli den största krigaren i Chesslands genom att överlista dina fiender med deras sortiment av knepiga förmågor.



    Pawnbarian Har mycket att erbjuda trots sitt enkla utseende. Du kommer att kunna använda en kortlek med schackpjäser för att hacka och hugga dig igenom vågor av monster. Det spelar ingen roll om du är bekant med schack eller inte, du kommer att kunna plocka upp grunderna med lätthet. Ett bra sätt att närma sig striderna är att planera dina drag noggrant. Det kommer att göra det möjligt för dig att besegra fienderna i dessa taktiska situationer. Använd din skatt för att uppgradera dina kort, vilket ger dig ytterligare krafter. Den genomsnittliga längden på en match är 15-30 minuter, kom ut som segrare eller dö i ett försök. Prova den oändliga postrun Gauntlet och se hur länge du kan överleva! Pawnbarian har 6 karaktärer som alla kräver en unik strategi för att erövra 3 dungeons. Om svårighet är vad du strävar efter är Chains ditt val. Det kommer att erbjuda dig en rad svårighetsmodifieringar.



    Det finns inga permanenta uppgraderingar medan du spelar så stapla inte din skatt, spendera den varje gång du kör. Tillfredsställelsen kommer från att du behärskar spelens eleganta system. Det finns inga komplicerade byggnadsverk. Djupet i roguelike-systemet ligger i hur du närmar dig pusslen i Pawnbarian.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pawnbarian

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pawnbarian

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev