Eneba COM
 
 

Köp Hotel Magnate

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg och förvalta din egen lyxresort, ditt hotell, motell eller din egen sjabbiga stuga i Hotel Magnate. Det här är ett tycoon/simulatorspel som ger dig alla verktyg för att öppna ditt eget företag. Ta hand om personalen, dina kunder och allt som ett företag kräver för att driva det så smidigt som möjligt och förverkliga dina drömmar om att bli en tycoon.



    Välj vilken restaurang du vill bygga, välj rumssortimentet och bygg ut dina anläggningar för att förbättra dina intäkter. Kanske är ett dagspa för semesterfirare eller konferenssalar ett bättre alternativ för dig. Det finns många alternativ att välja mellan, välj det som passar dig bäst.



    När golven väl är valda är det dags att välja din design. Du kan anpassa möblerna och dekorationerna efter dina önskemål. Bygg kök, pooler, gym, personalrum eller till och med barer och nattklubbar. Beroende på dina val kommer du att locka olika typer av kunder, så välj klokt.



    Anställ rätt personal för att underhålla, sköta, städa och servera på ditt hotell. För att kunna ta väl hand om dina kunder måste du välja rätt personal. Hantera hotellets sovrum, restaurang, löner och annan verksamhet för att se till att allt går smidigt. Förbättra dina anläggningar för att locka till dig en rikare kundkrets och få bättre betyg. Detta är avgörande för att du ska kunna locka till dig de kunder som du helst vill ha. Från familjer, festdeltagare och backpackers till affärsmän och lyxsökare. Det är upp till dig att göra det valet.



    Hotellbetyg är nyckeln till framgång. Om ditt boende är dåligt kommer dina gäster att lämna en dålig recension och du kommer att börja förlora kunder. Se därför till att hålla underhåll på din infrastruktur och se till att dina gäster är nöjda.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hotel Magnate

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Hotel Magnate

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev