Instant Gaming EU
 
 

Köp Potion Tycoon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat bygga och förvalta din egen magiska dryckesbutik? Välkommen till bryggeribranschen med Potion Tycoon. I den här häftiga ledningssimulatorn måste du blanda drycker, designa flaskor, skaffa resurser, bygga och hantera produktionslinjer och sedan sälja dem i din butik. Bli den ledande dryckesförsäljaren genom att utveckla din verksamhet och experimentera med nya recept.



    Välj den väg du vill genom att köpa ingredienserna eller odla dina egna magiska växter och svampar. Håll produktionen igång och låt din butik växa för att göra den så konkurrenskraftig som möjligt. Dekorera butiken och få den att lukta gott för att glädja dina kunder och gör en bra presentation av dina produkter.



    Du kommer att kunna göra olika typer av drycker. Kombinera olika ingredienser och skapa, osynlighet, sammankallande eller helande sådana. Skicka ut grupper på jakt efter nya ingredienser över hela världen, eller forska och konstruera egna möbler och maskiner. Lämna konkurrenterna bakom dig genom att anställa och nivåanpassa din personal för att maximera effektiviteten i ditt företag.



    Ta risker för att nå toppen av näringskedjan. Acceptera VIP-förfrågningar för att öka vinsten, men var försiktig eftersom misslyckande med sådana förfrågningar också skadar ditt företag. Öka din varumärkesstatus för att vinna äventyrarnas förtroende. För att kunna höja dina priser måste du först bli ett prestigefyllt varumärke. Håll dina kunder nöjda och bli Potion Tycoon.

    Läs mer

    De bästa priserna för Potion Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Potion Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev