Instant Gaming EU
 
 

Köp Hotel Life: A Resort Simulator

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hotel Life: A Resort Simulator är en hotellsimulator som tar dig med bakom kulisserna i förvaltningen och förberedelserna för den perfekta semestern. Ditt mål är att sköta din verksamhet och skapa oförglömliga minnen för dina gäster. Från incheckning till utcheckning övervakar du och ser till att allt går smidigt för dina kunder.



    Spelet erbjuder olika typer av spellägen att välja mellan. Börja med karriärläget och spela en del av familjehistorien, eller öppna Sandbox-läget där du kan välja ditt eget företag. Om du vill beundra din skapelse kan du använda ''Vänteläget'' och ta ett steg tillbaka. Där kan du själv ta en minisemester och tillbringa dagen utan bekymmer.



    Börja med att välja den idealiska platsen för ditt hotell. Bygg en reception, restaurang, bungalows, pooler och mycket mer för att skapa den perfekta semestern. Välj de material du gillar för att anpassa och dekorera, dina möbler och väggar, både inne och ute. Skapa olika atmosfärer så att det blir så mysigt som möjligt.



    Du kommer att behöva ta hand om dina gästers bekvämlighet genom att hämta dem från flygplatsen och se till att de får en trevlig vistelse. Tills du anställer kompetent personal måste du se till att alla aspekter av semestern är täckta. När du väl hittar kompetent personal kommer de att göra dessa jobb åt dig. Uppnå bra recensioner på nätet genom att göra dina gäster nöjda.



    Sätt dina entreprenörs- och ledaregenskaper på prov. Ditt ansvar som chef är att organisera jobb, hantera bokningar, skapa menyer, rekrytera personal och optimera hotellets vinst. Ta rätt investeringsbeslut och nå dina mål. När du har byggt upp de grundläggande behoven för ditt hotell kan du utöka dina faciliteter med en större pool, bastu, en DJ eller ny sportutrustning om din budget tillåter det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hotel Life A Resort Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Hotel Life: A Resort Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev