Instant Gaming EU
 
 

Köp RAILROADS Online!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    RAILROADS Online! är ett spel med öppen värld där du kan välja att spela ensam eller samarbeta online med dina vänner. Skär dig fram genom skogar och bygg broar och järnvägar för att nå dina destinationer. Ta rätt beslut för att nå dina mål i denna vackra värld av handel genom järnvägar.



    Bygg broar, tunnlar, spår, växlar, vändskivor, bockar och mycket mer för att resa genom plan, floder, raviner och skogar. Förbered din rutt med bra infrastruktur, som stationer, bangårdar och bränsledepåer för att förse dina tåg med bränsle och uppfylla andra behov. Du kommer att kunna anpassa ditt tåg efter dina önskemål genom att ändra storlek, färg, skriven text på sidorna, vagnskapacitet och mycket mer.



    Som tågmekaniker kommer du att interagera med regulatorer, ventiler, bromsar, kopplingar och andra funktioner i första person för att köra dina fordon. Om ditt tåg spårade ur kan du välja ett alternativ från konstruktionsmenyn för att få det att spåra igen. Använd dessa fordon för att transportera varor som olja, kol, malm, timmerstockar och flera andra olika industriella material för att tjäna pengar till ditt företag. Använd pengarna på ett bra sätt och uppfinn, uppgradera och anpassa ditt tåg och dina rutter.



    RAILROADS Online! Använder realistisk järnvägsfysik från den avancerade UnrealEngine för att du ska kunna njuta av dina järnvägsäventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för RAILROADS Online!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RAILROADS Online!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev