Eneba COM
 
 

Köp The Jackbox Party Pack 8

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den senaste delen i den populära serien med sällskapsspel är här. The Jackbox Party Pack 8 är perfekt för att ha kul med en grupp vänner vid alla tillfällen. Upp till 10 personer kan delta i något av deras fem spel, som alla erbjuder en helt annorlunda upplevelse.



    Job Job. I det här spelet måste du plocka ord ur andras meningar och använda dem för att svara på frågorna i en anställningsintervju. Kommer du att kunna få ett nytt jobb?



    The Poll Mine. Du är fångad i en magisk gruva tillsammans med andra spelare. Det enda sättet att ta sig ut är att gissa rätt rang på deras åsikter om ett visst ämne.



    Drawful: Animate. Sätt din teckningsförmåga på prov med två paneler där du måste rita bilder som ska bilda en animation. De andra spelarna måste gissa vad det är för något.



    The Wheel of Enormous Proportions. I det här frågespelet ska spelarna svara på frågor för att vinna delar av ett magnifikt hjul. Efter varje frågerunda kommer hjulet att snurra och landa på en bit. Den spelare som äger den vinner.



    Weapons Drawn. Ta reda på vem som är den skyldige i detta sociala deduktionsspel där alla är detektiv och mördare samtidigt. Varje spelare måste dra bevis och ledtrådar när de begår ett brott, och de andra måste gissa vem som gjorde det.



    The Jackbox Party Pack 8 är för närvarande endast på engelska och spelet stöder inte matchmaking online.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Jackbox Party Pack 8

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Jackbox Party Pack 8

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev