Eneba COM
 
 

Köp You, Calligrapher

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lär dig skriva traditionella kinesiska tecken som en mästare med You, Calligrapher, en VR-simulator där du tar upp en virtuell pensel för att öva dig i kalligrafi på en virtuell duk.



    Spelet kräver ett VR-headset som Oculus Quest, Rift, Valve INdex, HTC och WMR. Du lär dig i din egen takt, under en avslappnande atmosfär och lugnande musik. Med hjälp av din pensel skriver du kinesiska tecken för hand streck för streck. En handledning vägleder dig om hur du skriver varje tecken korrekt. Det kommer också att finnas mallar som du kan följa.



    Med tillräckligt med tid och övning kommer du att kunna efterlikna de kinesiska klassikernas mästare och poeter. Och du får inte bara lära dig att rita tecknen, du får också lära dig att tala ordet på kinesiska.



    Du kan justera bordshöjden efter dina önskemål, välja olika färger på bläcket, rita på en tom duk och slutligen ladda ner ditt arbete som bildfiler. You, Calligrapher är ett stärkande utbildningsverktyg, en titt på kalligrafins kultur och ett roligt spel att lära sig och leka med på ditt VR-headset. Ta upp din pensel och börja öva!



     

    Läs mer

    De bästa priserna för You, Calligrapher

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om You, Calligrapher

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev