Instant Gaming EU
 
 

Köp Blue Reflection: Second Light

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Blue Reflection: Second Light är ett action-JRPG som tar dig med på tre kvinnliga studenters äventyr - Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo och Yuki Kinjou - när de transporteras till en magisk, flytande akademi. Med sina minnen raderade utom deras namn måste trion konfrontera bisarra monster och låsa upp magiska krafter, samtidigt som de letar efter sitt sanna jag och en väg hem.



    Blue Reflection: Second Light är unikt eftersom en del av rollspelet fokuserar på relationerna mellan de tre flickorna och de andra invånarna på akademin. När du fördjupar dessa band låser dina karaktärer upp nya krafter som de kan använda i strid.



    Spelet låter dig utforska en vidsträckt, vackert återgiven värld som kallas Heartscapes, som är förkroppsliganden av var och en av dina karaktärers hjärtan och sinnen. Här kan du upptäcka varje karaktärs röst och minnen och förhoppningsvis hjälpa dem att hitta sitt sanna jag.



    Second Light förbättrar sin föregångare genom att erbjuda bättre renderade mellansekvenser, större ansiktsuttryck, animerade karaktärer och livligare dialog. Miljöerna låter dig klättra, krypa och upptäcka hemliga områden med belöningar. Du kan nu också smyga runt fiender genom att undvika deras synfält.



    Ett crafting-system låter dig skapa nya redskap från föremål som du hittar i naturen eller i strid, ungefär som i Atelier-systemet. Spelet erbjuder också massor av outfits för dina tjejer att bära.



    Vilka hemligheter kan man hitta i den flytande akademin? Kommer flickorna att återfå sina minnen och återvända till sin värld? Upptäck svaren själv i Blue Reflection: Second Light.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blue Reflection Second Light

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Blue Reflection: Second Light

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev