Instant Gaming EU
 
 

Köp Pixel Cup Soccer 17

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Pixel Cup Soccer 17, ett fotbollsspel i retrostil med snabba spelupplevelser och låga hårdvarukrav. Med flytande grafik och lättlärda kontroller kommer du att spela på planen på nolltid!



    Njut av intuitiva kontroller som du kan lära dig på några minuter, även om du inte är bekant med sporten. Det handlar om att passa bollen, skjuta och flytta din karaktär över skärmen. Du kan sikta på dina sparkar, utföra kraftskott genom att hålla ner knappen, rusa över planen, rikta dina inkast och mycket mer.



    Spela i det läge som du själv väljer. Du kan spela mot datorn, mot en annan spelare eller tävla mot flera motståndare i Party Mode genom lokalt samarbete. Du kan också spela i läget Penalty Kicks för att fokusera enbart på att straffsparkar.



    Gör ditt val bland de tävlingar som du kan delta i: Copa America Centenario (USA), European Cup 2016 (Frankrike), VM, VM för damer, Pixel Cups (män och kvinnor), Pixel League och Pixel Tournament.



    Du kommer också att älska spelets grafik, som innehåller sprites för karaktärer som har ansiktsuttryck och som reagerar på mål och missade straffsparkar. Njut av nostalgin från 80- och 90-talets arkadspel med Pixel Cup Soccer 17.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pixel Cup Soccer 17

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pixel Cup Soccer 17

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev