Instant Gaming EU
 
 

Köp Motorcycle Mechanic Simulator 2021

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin drömt om att bli motorcykelmekaniker och bygga upp en hel verksamhet med hjälp av dina kunskaper? Här har du chansen. Motorcycle Mechanic Simulator 2021 låter dig reparera, renovera och återuppliva motorcyklar av alla slag. Om du spelar dina kort rätt kan du gå från ett litet företag till ett motorcykelreparationsimperium på nolltid.



    Börja i ett enkelt garage med enkla verktyg. Acceptera jobb från kunder för att reparera eller återställa gamla motorcyklar, tjäna lite pengar och uppgradera sedan dina verktyg och din verkstad. Innan du vet ordet av kommer du att få mer inkomster och mer komplicerade jobb att utföra. Med de XP du tjänar kan du uppgradera dina färdigheter och bli en riktig mästare.



    Förbered dig på ett svindlande utbud av motorcykeldelar, med över 400 typer att gå igenom, samt ett helt bibliotek av specialanpassade delar. Med dessa kan du reparera trasiga motorcyklar eller tillverka specialtillverkade motorcyklar. Du kan också ta dina anpassade motorcyklar på en tur på testbanor.



    Du har olika typer av motorcyklar att reparera och snygga till. Ge en motorcykel en ny lackering eller använd vattenöverföringstryckning för att anpassa den efter din smak. Och om det saknas vissa delar kan du jaga efter dem på skrotupplag. Motorcycle Mechanic Simulator 2021 har allt du behöver för att känna dig som en riktig mekaniker, så det är dags att kavla upp ärmarna och sätta igång med armbågsfettet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Motorcycle Mechanic Simulator 2021

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Motorcycle Mechanic Simulator 2021

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev