Instant Gaming EU
 
 

Köp SYNTHETIK 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stå upp mot Machine Legion i SYNTHETIK 2, en roguelike shooter där du kämpar som en cyborgsoldat mot det största robothotet mot mänskligheten.



    Du står ensam mot en armé av mekaniska fiender, men du har en egen fördel. Genom att välja en androidklass, kraftfulla vapen och rustningar och uppgradera din utrustning kan du bli den enmansarmé som sliter sönder det maskinella hotet.



    Utforska en futuristisk värld fylld av komplexa miljöer som är utformade för eldstrider. Gör affärer och fatta tuffa beslut på den svarta marknaden, läka upp dig vid medicinska terminaler och vinn lite pengar vid spelterminaler. Delta i snabba strider som kräver skicklighet och taktik för att överleva. Bemästra den manuella omladdningsmekaniken, ta ut fiender med huvudskott, nivåuppgradera vapen och låsa upp nya förmåner allteftersom du gör det. Och med de omgjorda klasserna och de nya klassspecialiseringarna har du fler valmöjligheter att experimentera med.



    Kom bara ihåg att ditt vapen kan fastna och överhettas, så akta dig för dina vapen. Och som alltid är döden permanent och avslutar din körning. Du måste försöka igen, den här gången med en större förståelse för din vapenmekanik. Gör dig redo att rasa mot maskinen i SYNTHETIK 2.

    Läs mer

    De bästa priserna för SYNTHETIK 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SYNTHETIK 2

    • Också publicerad av Flow Fire Games
    • Synthetik
      37kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev