Instant Gaming EU
 
 

Köp Tavern Master

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Tavern Master, där du bygger den mest bekväma och lönsamma tavernan i hela medeltiden! I det här managementspelet bygger, förvaltar och förbättrar du din alldeles egna taverna, komplett med mat, logi och tjänare. Håll dina kunder nöjda och de kommer att hålla myntet flödande i dina kassakistor.



    Skapa den perfekta tavernan. Börja med att välja och utforma väggarna, golvytan, fönstren och möblerna i din anläggning. Du kanske inte har tillräckligt med guld för att ha en enorm taverna redan från början, men med lite arbete kommer du att nå dit. Glöm inte att ge din taverna ett namn.



    Förbättra din tavernas layout. Maximerar din taverna din golvyta? Finns det tillräckligt med ljus för att locka till sig kunder? Finns det dekorationer och bra möbler för att försköna stället? Är dina musiker bra? Är borden placerade så att dina anställda har gott om utrymme att röra sig? Sök efter sätt att göra din krog så effektiv som möjligt.



    Bemöt dina gäster. Skapa rum för att ge gästerna kost och logi. Beroende på rummets kvalitet kan du ta ut mer eller mindre guld. Det är upp till dig att bestämma om du vill ha större, dyrare rum eller mindre, billigare rum för att hysa fler gäster. Tillsammans med god mat och dryck har du allt du behöver för att driva en bra taverna. Starta ditt medeltida företag nu i Tavern Master.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tavern Master

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tavern Master

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev