Instant Gaming EU
 
 

Köp WorldBox - God Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    WorldBox - God Simulator är ett sandlådespel där du kan skapa din egen värld eller förstöra den som du vill. Använd kraften hos en allsmäktig gudom och välj civilisationernas öde. Du kan hjälpa dem att växa och expandera över hela världen eller utplåna dem med hjälp av naturkatastrofer, mytiska odjur och mycket annat.



    Det finns fyra raser i WorldBox - God Simulator. Människor, orcher, alver och dvärgar delar världen och kommer att bilda kungadömen och kolonisera nya länder om du låter dem göra det. De kommer också att slåss mot varandra, och du kommer att kunna hjälpa någon av dem eller njuta av att se dem förstöra varandra. Du kontrollerar ödet för varje enskild levande varelse i din värld, och som gud har du rätt att ändra din åsikt i ett infall.



    WorldBox - God Simulator har grafik i pixel art-stil och en komplett uppsättning verktyg för att skapa en värld och få den att växa i alla avseenden, men det innehåller också ett brett utbud av destruktiva krafter som du kan använda för att straffa dem som kanske motsätter sig dig. Vill du släppa lös en jättekrabba som skjuter förödande energistrålar från sina tänger? En hord av skelett och zombies? WorldBox - God Simulator låter dig göra det medan du ser på spektaklet från din gudomliga stol.



    Du har all makt, men vad ska du använda den till?

    Läs mer

    De bästa priserna för WorldBox God Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om WorldBox - God Simulator

    Bradleyy
    Bradleyy
    2021 juov 23 12:07 dlcompare.com
    Its a fun game played it on phone but not the full version
    Det är ett roligt spel som spelades på telefonen men inte i den fullständiga versionen.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev