Instant Gaming EU
 
 

Köp The Last Hex

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Besegra en armé av odöda i det skurkaktiga RPG-kortspelet The Last Hex. Du är den sista hjälten i ett rike på gränsen till glömska; en armé av odöda marscherar mot dess gränser och du är den enda som kan stå i deras väg. Du måste bli starkare för att döda arméns ledare - den förlorade - innan han blir helt ostoppbar.



    Res över landet och utför uppdrag för att bygga upp dina färdigheter. Varje stridsförmåga representeras av ett kort som du kan samla in: du kan attackera, försvara eller stjäla guld från fiender. Bygg en kortlek av 350 spelbara kort, som kan förbättras tillsammans med din karaktärs statistik. Du kan också samla mer än 250 utrustningsdelar till din karaktär. Slåss så mycket du vill, men var försiktig: varje monster har en egen kortlek att spela och en strategi att använda!



    Landet representeras av en karta med hexagonaler, ungefär som i ett brädspel. Du kommer att stöta på städer där du kan köpa utrustning och uppgraderingar. Du kan hitta fientliga läger där du kan få skatter och unika kort. Varje hexagram blandas vid varje körning, vilket gör varje nytt äventyr unikt.



    Kommer du att klara dig till den sista duellen med den förlorade? Och även om du gör det, kommer du att vara tillräckligt skicklig för att besegra honom? Spela The Last Hex och se vad korten har i beredskap för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Last Hex

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Last Hex

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev