BG PPC IG EN
 
 

Köp Dynasty Warriors 9 Empires

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fördjupa dig i de tre kungadömenas mytiska värld medDYNASTY WARRIORS 9 Empires, ett spel som kombinerar strategi och action för att ge en unik upplevelse. Du kommer att leda arméer på slagfältet och erövra territorier för ditt land, men du kommer också att kunna ta kontroll över en hjälte för att ensam kämpa mot otaliga fiender och släppa lös en våg av förstörelse som kan vända stridens vågor till din fördel.



    Du kan styra någon av de 94 Musou-officerarna som dök upp i Dynasty Warriors 9 och leda dem ut på slagfältet. Var och en av dem har olika förmågor och stridsstilar. Spelet har ett politiskt system som ger en hög grad av flexibilitet när det gäller att rekrytera ytterligare trupper och utfärda kommandon. Med smart användning av dina resurser kommer du att nå ditt mål att ena alla territorier i Kina under din flagga.



    Den mest inflytelserika händelsen iDYNASTY WARRIORS 9 Empires är slottsbelägringarna. Du måste använda all din strategiska kunskap för att bryta dig in genom fiendens fästningsport och utmana deras ledare i en duell.



    DYNASTY WARRIORS 9 Empires tar ett annat grepp om handlingen än andra spel i serien, med ännu mer massiva strider och fler strategiska alternativ än någonsin.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dynasty Warriors 9 Empires

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Dynasty Warriors 9 Empires

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 19 09:00 dlcompare.fr
    Un étonnamment bien pour son prix
    Överraskande bra för priset
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev