Instant Gaming EU
 
 

Köp The Troop

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Troop är ett strategispel som erbjuder taktisk krigföring med andra världskriget som scenario. Spelet följer de brittiska och kanadensiska styrkornas kampanj från de tidiga timmarna på D-Day när de kämpar mot nazisterna i Normandie. Operationen som ledde till krigets slut kommer att få dig att leda de allierade styrkorna när de möter den tyska Heer och SS i Normandie.



    Ta befälet över infanterienheter, stridsvagnar med mera i turordningsbaserade taktiska strider i scenarier som skildrar territorierna i norra Frankrike och kämpa dig fram i utmanande och oförutsägbara strider. Du har fullständig kontroll över dina enheters handlingar, vilket möjliggör en djup nivå av interaktion och taktiska val. Skräddarsy spelupplevelsen efter dina önskemål genom att ändra alla typer av variabler för att möta exakt rätt svårighetsgrad och lyckas avancera in på franskt territorium och trycka tillbaka den tyska frontlinjen.



    The Troop är inte ett historiskt simuleringsspel. Istället fokuserar det på att leverera en spännande krigsupplevelse inriktad på en rolig utmaning samtidigt som det följer händelserna under andra världskriget.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Troop

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Troop

    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2022 ođđj 25 14:13 dlcompare.com
    Really solid start. Enjoying it immensely but still needs development. Unique cool things in the game :- 1. Ability to over-watch on opposition turn 2. Campaign with experience and unit upgrade ability in between battles 3. Destructible terrain 4. Spotters and delayed artillery
    En riktigt bra start. Jag tycker att den är väldigt rolig, men den behöver fortfarande utvecklas. Unika coola saker i spelet :- 1. Möjlighet att överbevaka vid motståndarens tur 2. Kampanj med möjlighet till erfarenhet och uppgradering av enheter mellan striderna. 3. Förstörbar terräng 4. Spotters och fördröjt artilleri
    @themiche40
    @themiche40
    2022 ođđj 2 20:47 dlcompare.es
    uno de los juegos de estrategia que me gustan mucho
    ett av de strategispel som jag gillar mycket.
    Gamer2021
    Gamer2021
    2021 juov 29 00:29 dlcompare.fr
    The Troop c'est un jeu bon en terme de stratégie
    The Troop är ett bra spel när det gäller strategi.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev