Eneba COM
 
 

Köp Space Warlord Organ Trading Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det finns gott om affärsmöjligheter där ute, särskilt för dem som är tillräckligt skrupelfria för att hantera saker som alla behöver. Detta är vad som händer i Space Warlord Organ Trading Simulator, ett affärssimuleringsspel där du köper och säljer alla typer av kroppsdelar och organ.



    Bli en organhandelsmagnat och dominera den svarta marknaden samtidigt som du förser speciella kunder med den typ av produkt som de behöver. En saftig mage? Några lungor i bästa skick? Du kan förse vem som helst med vad som helst så länge de betalar tillräckligt mycket. Du handlar med kroppsdelar i den här handelssimulatorn som utspelar sig i en avlägsen framtid. Du kan bli stenrik om du har det mod som krävs för att handla med en så ovanlig handelsvara. Du måste hålla ett öga på marknaden eftersom konkurrensen är så hård som den kan bli i Space Warlord Organ Trading Simulator.



    Gränslös vinst är ditt enda mål, men dina beslut kan leda till oväntade slut. Det bästa av allt är att du inte ens behöver smutsa ner händerna. Du kan göra all handel hemifrån, men att kontrollera handelsgränssnittet kommer att kräva all din uppmärksamhet och en hel del klickande om du vill hålla dig i toppen av branschen och slå andra handlare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Space Warlord Organ Trading Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Space Warlord Organ Trading Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev