Instant Gaming EU
 
 

Köp Beacon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Beacon är Freja Akijama en interstellär legosoldat vars skepp har kraschat på en okänd planet. Skeppets nödsignal har försvunnit efter olyckan, och hon måste hitta den om hon vill fly från denna stenbit. Men hennes problem slutar inte där. Skeppets klonkaj har fastnat i en automatisk utskriftscykel, vilket inte är så illa med tanke på att hon förmodligen kommer att dö när hon utforskar planetens yta.



    Freja måste kämpa mot märkliga varelser när hon försöker hitta nödfyren för att ropa på hjälp och bli räddad. Hon kan samla in DNA-prover från de varelser hon besegrar. Dessa kommer att visa sig vara ganska användbara, eftersom hon kan använda dem för att ändra sitt eget genom varje gång en ny klon skapas. Med varje mutation får hon extraordinära krafter som kommer att vara till stor hjälp i hennes sökande.



    Krovus-18 är en planet som befolkas av fem olika utomjordiska fraktioner. Var och en av dem besitter olika teknologier och vapen som Freja kan samla in för att stärka sig själv. Genom att kombinera dessa vapen med de extra krafter som hon får genom att mutera kommer hennes kloner att ha ett nästan oändligt antal konfigurationer att använda i strid.



    Beacon är ett utmanande rogue-liknande skjutspel som kan tillfredsställa alla erfarna fans av genren. Den enda frågan är hur mycket av sin mänsklighet Freja kommer att offra för att fly från Krovus-18?

    Läs mer

    De bästa priserna för Beacon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Beacon

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 12 00:04 dlcompare.fr
    Un bon jeu je recommande !
    Ett bra spel som jag rekommenderar!
    Jail
    Jail
    2022 ođđj 11 09:15 dlcompare.fr
    Il est très très bon ce jeu ! J'ai eu l'occasion de le tester, je le recommande !
    Det här spelet är väldigt, väldigt bra! Jag hade möjlighet att testa den, jag rekommenderar den!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev