Instant Gaming EU
 
 

Köp Watcher Chronicles

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Watcher Chronicles är en hack and slash-sidoscroller i 2D där du styr en Fallen One. Dessa få individer är de enda stackars själar som kan återställa skärselden till sitt tidigare tillstånd. En mardrömslik odödlig hord har invaderat det under ledning av mäktiga monstruositeter som försöker förvandla viloplatsen för de förlorade själarna till ett nytt helvete.



    Delta i spännande strider när du navigerar i färgade scenarier och utplånar horder av skelett och andra odöda monster.Watcher Chronicles har ett färdighetsbaserat stridssystem där du hugger dig fram genom vågor av fiender och utmanar gigantiska bossar med hjälp av kraftfulla vapen och magi. Din hjälte får erfarenhet som du kan använda för att låsa upp ytterligare förmågor och uppgradera sin utrustning, så att det passar din favoritspelstil. Du kan välja mellan gigantiska svärd, saxar, blixtar, eldmagi och mycket mer för att förgöra dina fiender. Ju mer destruktiv, desto bättre, och du kommer att behöva all eldkraft du kan samla för att lyckas.



    Watcher Chronicles har ett lokalt samarbetsläge för att dela det roliga med en vän och ett New Game Plus-läge som du kan få tillgång till när du har avslutat spelet för att börja om från början, men behålla dina vapen och rustningar för att kämpa mot mer utmanande fiender.

    Läs mer

    De bästa priserna för Watcher Chronicles

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Watcher Chronicles

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev