Instant Gaming EU
 
 

Köp Power to the People

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kampen om makten är verklig i resurshanteringssimulatorn Power to the People. Du måste bygga och underhålla ett elnät som försörjer en ständigt växande stad, samtidigt som du måste avvärja alla möjliga katastrofer, naturliga eller andra.



    Välj ditt spelläge: en kampanj som sträcker sig över 14 uppdrag på fem kontinenter, ett sandlådespel eller en veckoutmaning.



    Stå inför utmaningen att tillhandahålla elektricitet till ständigt växande städer. Bygg mer än 20 byggnadstyper och uppgradera dem för att hålla jämna steg med den växande befolkningen. Forska i olika tekniker för att låsa upp förmåner och göra ditt jobb enklare. Om du misslyckas med att hålla ljuset tänt kommer du snart att överösas med klagomål!



    Vilken väg kommer du att välja: fossila bränslen, kärnkraft eller förnybar energi? Välj bland ett brett urval av kraftverkstyper för att skapa det nät du vill ha.



    Du måste bygga ett motståndskraftigt elnät, eftersom naturen kommer att ge sig på dig med katastrofer som skyfall, blixtnedslag, nedfallna träd och solutbrott. I vissa fall kommer du att se toppar i efterfrågan när fler människor tittar på populära program eller deltar i sportevenemang. Du måste förutse dessa faror och anpassa dig därefter. Allt är en del av en dags arbete på Power to the People.

    Läs mer

    De bästa priserna för Power to the People

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Power to the People

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev