Eneba COM
 
 

Köp Voice of Cards: The Forsaken Maiden

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Voice of Cards: The Forsaken Maiden är den andra delen i den kortbaserade rollspelsserien. Det följer historien om en modig hjälte som har lovat att hjälpa invånarna på en avlägsen ö-kedja. Order of Maidens har skyddat öarna i generationer, men när en av dem står utan en jungfru ger sig en av dess invånare ut på ett uppdrag för att rädda den från undergång. Du är den hjälten, och tillsammans med Laty, en ung flicka som misslyckades med att bli jungfru på din ö och en mystisk ande av okänt ursprung, sätter du segel för att utforska haven runt ön och letar efter ett sätt att förändra dess öde.



    Voice of Cards: The Forsaken Maiden är inte en uppföljare till The Isle Dragon Roars, men de har samma spelstil. Allt i spelet representeras av kort, från scenarier till hjältar och fiender. Du måste navigera i världen och fatta beslut allteftersom du går vidare i berättelsen, och möta alla motståndare du möter i turordningsbaserade strider där du använder kort från en kortlek för att bekämpa varandra.



    Med vacker konst i animestil och massor av karaktärer att möta på vägen är Voice of Cards: The Forsaken Maiden ett roligt äventyr i en unik värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Voice of Cards The Forsaken Maiden

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Voice of Cards: The Forsaken Maiden

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev