Instant Gaming EU
 
 

Köp SCP: Pandemic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den oväntade upptäckten av ett väsen som infekterar varje människas psyke öppnar dörren till en konflikt som ställer SCP Foundation mot många andra globala organisationer när man bestämmer sig för att den enda lösningen på problemet är att utrota den mänskliga rasen. Att stoppa entiteten från att nå sin sanna potential är viktigare än vår ras överlevnad och kan betraktas som en barmhärtighet.



    SCP: Pandemic är ett kooperativt taktiskt skjutspel i första person där du är medlem i ett eldteam som är nedsänkt i en operation mot SCP Foundation under ett inkapslingsbrott. Spelet följer en spännande berättelse inspirerad av SCP-5000-kanon av Tanhony. Du börjar i Area 12, där Psi-Z-programmet håller på att aktualiseras. Ditt uppdrag är att samla in viktig information om ursprunget till psyke-pandemin och stoppa SCP Foundations planer på att utrota mänskligt liv.



    Du kommer att kämpa mot olika typer av fiender på flera olika nivåer, möta miljöpussel och utmaningar och upptäcka en djup skräckhistoria. Spelet har moderna vapen och ett komplext AI-perceptionssystem som gör det svårare för fienderna att hitta dig i mörkret. Därför kan du dra nytta av det för att utforma massor av strategier för att överlista dina motståndare och öka dina chanser att lyckas med ditt uppdrag.

    Läs mer

    De bästa priserna för SCP Pandemic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SCP: Pandemic

    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 guov 24 13:55 dlcompare.fr
    j'aimerais bien l'essayer, car il ma l'air plutôt bien
    Jag skulle vilja prova den, för den ser ganska bra ut.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev