Instant Gaming EU
 
 

Köp Gunborg: Dark Matters

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gunborg: Dark Matters är ett sidoscrollerspel i 2D med dubbelstick som utspelar sig i ett futuristiskt rymdskepp. Denna spännande shooter låter dig utforska rymdskeppets ändlösa korridorer samtidigt som du undviker fällor och skjuter ner horder av fiender.



    Gunborg: Dark Matters Påminner om Metroidvania-spel, men möjligheten att förflytta karaktären med tangentbordet och skjuta och sikta med musen ger en helt annan spelupplevelse. Du kan till exempel hoppa från en plattform till en annan samtidigt som du skjuter fiender i en 360º båge.



    I Gunborg: Dark Matters kan du använda en mängd olika vapen som skjuter projektiler med olika mönster. Du använder också en energisköld som kan blockera attacker och skydda dig från dödliga fällor. Allt eftersom du går framåt i spelet samlar du in mörk energi för att stärka dina vapen, vilket gör att de kan skjuta i olika lägen. Dessutom kan du med hjälp av en rad infobotar som är utspridda i nivåerna låsa upp ytterligare etapper, svårighetsgrader och mycket mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gunborg Dark Matters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Gunborg: Dark Matters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev