Instant Gaming EU
 
 

Köp Pharaoh: A New Era

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta det egyptiska imperiet till sin höjdpunkt med Pharaoh: A New Era. Pharaoh: A New Era är en omgjord version av den egyptiska stadsbyggaren som uppdaterar det klassiska spelet med fantastisk grafik, ett moderniserat användargränssnitt och en kunglig expansion med självaste Nilens drottning, Cleopatra.



    Dyk ner i historien om ett forntida imperium med Sierras finaste stadsbyggare. Spela igenom en kampanj med 50 uppdrag medan du bygger och expanderar din stad på ökensanden. Bygg magnifika monument som de stora pyramiderna, sfinxen och Alexandrias fyr.



    Men det finns mer att vara en härskare än att bygga byggnader. Du måste också hantera din stads hälsa, religion, jordbruk, handel och utbildning. Försvara ditt folk i tider av ekonomiska, militära och naturliga kriser. När barbarerna står vid portarna måste du hålla dem på avstånd. Spela en minnesvärd kampanjhistoria där du bygger en kultur vars inflytande kommer att bestå i århundraden framöver.



    Pharaoh: A New Era introducerar 4k HD-grafik och uppgraderad spelmekanik som passar en modern farao. Allt som behövs är att en ny härskare reser sig. Kommer du att skapa ett nytt imperium och föra det till sin guldålder? Eller kommer ditt arv att försvinna under sanden?

    Läs mer

    De bästa priserna för Pharaoh A New Era

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pharaoh: A New Era

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev