Eneba COM
 
 

Köp Workshop Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Workshop Simulator låter dig uppleva glädjen att reparera och renovera alla möjliga föremål i din egen virtuella verkstad. Med mycket omsorg och rätt verktyg kan allting bli till ett konstverk.



    På din morfars begäran går du in i ett skjul och upptäcker flera föremål som behöver en pysslare. Du tar dig tid att rengöra, reparera och polera dessa föremål för att göra dem så bra som nya. Samtidigt lär du dig mer om din familjehistoria med varje nytt arvegods i en lugn och mysig miljö som framkallar nostalgi och förundran.



    Du får använda alla slags verktyg på Workshop Simulator. Avlägsna gammal färg och pensla omsorgsfullt på ett nytt lager. Ta isär maskiner och byt ut trasiga eller saknade delar. Skrapa bort rost och polera metall till en vacker glans. Allt detta skildras i underbara detaljer med hjälp av avancerad grafik. Dessutom tillbringar du kvalitetstid med din morfar och lär dig allt om din familjs förflutna i ditt hus på landet. Så gör dina verktyg redo - det är dags att börja pyssla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Workshop Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Workshop Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev