Instant Gaming EU
 
 

Köp Ironsmith Medieval Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vägen ut ur den mörka medeltiden skapas i smedjan.Ironsmith Medieval Simulator sätter dig i rollen som smed. Kan du bemästra ditt hantverk och skapa de vapen och rustningar som behövs för att vinna kriget?



    Som smed är du en mästare på järn och stål. Skapa medeltida vapen, rustningar och verktyg som behövs för att hjälpa människor att överleva dessa mörka tider.



    För att göra det måste du först lära dig ditt yrke. Skapa vapen med hjälp av hammare och tång, skärp dem till en dödlig egg och polera dem till en fantastisk glans. Du kan låsa upp och få färdigheter och välja förmågor från färdighetsstigar för att främja din karriär och vinna berömmelse.



    Mellan hantverkssessionerna kan du också utforska din stad och delta i en rollspelsupplevelse. Du tjänar också guld som du kan använda för att fylla på med förnödenheter. Med tillräckligt med resurser och färdigheter som du lärt dig kan du till och med skapa ditt eget mästerverk! Plocka upp Ironsmith Medieval Simulator och bli kung i din egen smedja.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ironsmith Medieval Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ironsmith Medieval Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev