Eneba COM
 
 

Köp Wing Breakers

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Njut av en stridstävling i luften med Wing Breakers. Välj ditt plan och ta dig upp i luften i en vild tävling där det inte finns några regler och du antingen vinner eller störtar!



    Välj ditt flygplan och flyg dig genom en dödlig hinderbana fylld av svängande blad, svärmar av missiler, dödliga attackdrönare och flygande bondgårdsdjur. Överlista och överträffa dina konkurrenter med din överlägsna eldkraft, skicklighet och snabbhet. Kom ihåg att du alltid är ett hårstrå från nederlag. Varje liten handling räknas när du väver dig fram genom den säkra döden!



    Välj mellan olika spellägen: Du kan välja mellan olika spellägen: Solokampanj, Grand Prix race och tidstester. Gör dig ett namn som en toppförare genom att slå rekord på officiella och användarskapade banor. Jämför din rankade statistik för flest nedskjutna flygplan, stunts på låg höjd och mycket mer.



    Varför inte ta med dina vänner på det roliga? Spela multiplayer online genom split-screen-läge, eller slåss i lagbaserade matcher för en strategisk twist.



    Slutligen kan du på Wing Breakers dekorera dina flygplan som du vill. Samla på dekaler, leksaker, rökspår i olika färger och mycket mer. Dekorera din hangar och gör den till din egen. Du kan till och med bygga dina egna skräddarsydda tävlingsbanor med hjälp av den inbyggda redigeraren. Vad väntar du på? Sätt dig på ditt plan och bevisa att du är essets ess!

    Läs mer

    De bästa priserna för Wing Breakers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wing Breakers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev