Instant Gaming EU
 
 

Köp Phantom Breaker: Omnia

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Släpp loss din inre krigare i det här 2D-kampspelet med söta anime-flickor. Phantom Breaker: Omnia har 20 karaktärer, alla med unika rörelser och personligheter. Alla karaktärer från Phantom Breaker ingår: Extra, inklusive ingen mindre än Kurisu Makise från Stein’s Gate. Du får också två helt nya karaktärer som är speciellt utformade för det här spelet!



    Historien går ut på att en mystisk varelse har dykt upp i Tokyo. Han har valt ut olika flickor från staden, utrustat dem med kraftfulla vapen som kallas Fu-mension artefakter och ställt dem mot varandra. För vinnaren lovar han att uppfylla deras innersta önskan.



    Därför kämpar alla deltagare med full styrka. Vad de dock inte vet är att varje gång Fu-mension artefakterna används skapar de brott i verkligheten, vilket i slutändan skulle leda till att Phantom släpps lös och att världen förstörs.



    Phantom Breaker: Omnia erbjuder mer än bara vackra ansikten. Du kan välja mellan tre kampstilar för din karaktär, som var och en påverkar din karaktärs hastighet, kraft och spelmekanik. Stridsystemet har också ombalanserats, vilket gör det lättare att kedja ihop kombinationer och ultimata attacker. Slutligen kan du njuta av den engelska dubbningen med undertexter för engelska, japanska, franska, italienska, tyska, spanska och förenklad och traditionell kinesiska!



    Scenen är klar och kombattanterna är redo. Kommer du att bli mästare på Phantom Breaker: Omnia?

    Läs mer

    De bästa priserna för Phantom Breaker Omnia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Phantom Breaker: Omnia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev