Instant Gaming EU
 
 

Köp ULTRAKILL

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    De bästa skjutmaskinerna från 90-talet har tjänat som inspiration för att skapa ULTRAKILL, ett retroinspirerat förstapersonsskjutspel som utspelar sig i en värld som styrs av maskiner. Men människans utrotning visar sig vara ett stort problem, eftersom maskinerna drivs av blod och det börjar bli en bristvara. Den enda lösningen är att dyka ner i helvetets djup för att leta efter mer.



    ULTRAKILL är en fartfylld upplevelse där du slåss mot demoner, andra maskiner och de döda för att skörda blod och hålla dig igång. Du är en obarmhärtig mördare, men du behöver blod för att hålla dig igång och läka dig själv. Därför måste du vara på en nästan konstant dödskampanj om du vill komma vidare i spelet. Döda snabbt, döda många och håll dig i rörelse när du går igenom en mängd olika scenarier och samlar kraftfulla vapen för att öka din destruktiva förmåga.



    ULTRAKILL Handlar bara om att mörda dina motståndare för att hålla dig igång, och du har bara lite vila mellan etapperna. Om du slutar döda kommer du förmodligen att sluta som bränsle för en annan maskin som du, eller värre.

    Läs mer

    De bästa priserna för ULTRAKILL

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om ULTRAKILL

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev