Eneba COM
 
 

Köp Dungeon Alchemist

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Är du trött på att behöva skapa kartor för dina rollspelssessioner? Tänk om du enkelt kunde utforma fängelsehålor och korridorer och fylla dem med högkvalitativt innehåll? Dungeon Alchemist är en AI-driven programvara för kartframställning för fantasispel som låter dig ge liv åt din fantasi.



    Skapa de världar du drömmer om med lätthet. Välj ett tema, välj ett lämpligt landskap och fortsätt att bygga det utrymme där alla aktiviteter kommer att äga rum i dina spel med hjälp av en kraftfull AI. Du kan välja ett annat tema för varje rum och skapa komplexa utrymmen. Fyll dem med möbler, fällor och alla typer av element genom att välja från ett brett utbud av tillgångar. OM du inte gillar resultatet kan du alltid använda alternativet randomisera för att få ett annat resultat som kanske passar in på den bild du har i huvudet.



    Dungeon Alchemist Är enkel och intuitiv att använda och låter dig exportera dina kartor. Det sparar dig mycket tid att rita dina kartor som du kan använda för att fokusera på att skapa fantastiska berättelser för dina spelsessioner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dungeon Alchemist

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dungeon Alchemist

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev