Instant Gaming EU
 
 

Köp Camp Canyonwood

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lär lägerdeltagarna att leva i vildmarken samtidigt som du skyddar dem från alla typer av hot i Camp Canyonwood. I den här simulatorn leder du ett sommarläger som huvudledare. Du får tillbringa tid i naturen samtidigt som du lär dina unga campare att fiska, vandra, fånga insekter, sjunga sånger och mycket mer.



    Camp Canyonwood är en gammal campingplats som behöver mycket kärlek. Det är upp till dig att fixa till den och göra den attraktiv för naturälskare och alla som vill komma bort från staden. Du måste få dem utbildade, sysselsatta och framför allt säkra från skador i denna vildmark inspirerad av Utah.



    Du bestämmer själv vad du ska göra med campingplatserna. Bygg upp stugor, eldstäder, mötesplatser med mera. Allt eftersom du samlar in pengar och förbättrar ditt läger kommer fler campare att anlända.



    Varje campare har en unik personlighet och individuella behov. Lär dig allt om dem så att du kan ge dem den bästa upplevelsen.



    Kom också ihåg att vildmarken är en mystisk plats att vara på. Björnar och värre vandrar genom träden på natten. Det är upp till dig att skydda dina elever från alla typer av naturliga och övernaturliga hot som går omkring i natten. Det är vad det innebär att vara chefsrådgivare i Camp Canyonwood.

    Läs mer

    De bästa priserna för Camp Canyonwood

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Camp Canyonwood

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev