BG PPC IG EN
 
 

Köp Final Vendetta

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa dig fram genom de elaka gatorna på Final Vendetta, , ett beat 'em up för två spelare i stil med Streets of Rage och andra arkadspel. Final Vendetta är vackert framställd i pixelkonst och har ett rockigt soundtrack och ger dig den nostalgiska känslan av 90-talets arkadspel samtidigt som du får en fullspäckad actionfylld kamp.



    Studenten och kampsportaren Claire Sparks har ett verkligt problem. Ett mäktigt gäng, Syndic8, har tagit över Londons gator och ännu värre, kidnappat hennes lillasyster. Hon rekryterar sina vänner och huskamrater, barknäcksfightern Duke Sancho och den före detta kanadensiska proffsbrottaren Miller T. Williams, för att hjälpa henne i sitt uppdrag. Vad som följer är en nedgång till förödelse - i stil med en gatustrider.



    Varje karaktär har en specifik uppsättning rörelser. Det är bara att välja den som passar bäst för den kampstil du föredrar. Precis som i de gamla arkadspelen kan du slå till, sprätta, blockera, slå nerlagda motståndare och använda miljöerna. Du kan också jonglera fiender genom luften. Om du har låg hälsa kan du ta lite gatumat för att läka dig själv. Spela i tre svårighetsgrader och fyra spännande spellägen - arkad, överlevnad, versus och Boss Rush. Och njut av det drivande soundtracket med Utah Saints, Featurecast och Krafty Kuts - perfekt för att spöa upp skurkar. Final Vendetta väntar på din utmaning!

    Läs mer

    De bästa priserna för Final Vendetta

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Final Vendetta

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev