Instant Gaming EU
 
 

Köp Now There Be Goblins

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Goblinhorden är här! Bekämpa dem i Now There Be Goblins, ett VR-tornförsvarsspel där du är den första och enda försvarslinjen för ditt slott.



    Som smed har du många verktyg till ditt förfogande. Om du föredrar ett mer praktiskt tillvägagångssätt kan du konfrontera trollsländorna själv och slå dem med din hammare för att skicka dem iväg. Använd din aktiva förmåga genom att ladda din hammare för att släppa loss en värld av smärta på dessa irriterande inkräktare.



    Goblins kommer att fortsätta komma, så du vill arbeta smartare, inte hårdare. Du kan använda miljön till din fördel. Använd till exempel en fackla i närheten och några sprängämnen för att spränga goblins i småbitar. Du kan fånga dem i en strypningspunkt för att göra försvaret mycket enklare.



    Slutligen kan du låsa upp och uppgradera maskiner för att hjälpa dig med försvaret. Skapa upp till 16 olika konstruktioner som kanoner och barrikader för att försvara ditt slott, och blanda dem sedan enligt din strategi för att utplåna horden.



    Kan du slå tillbaka den invaderande armén i Now There Be Goblins? Om så är fallet, spänn fast ett VR-headset och gör dig redo att slå sönder!

    Läs mer

    De bästa priserna för Now There Be Goblins

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Now There Be Goblins

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev