Eneba COM
 
 

Köp Stacklands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg en hel by med kort i Stacklands, en simulator där du måste spela dina kort rätt för att skapa den perfekta lilla staden. Du bygger upp din by genom att lägga kort på varandra för att samla in resurser, bygga byggnader och bekämpa fiender. Om du till exempel lägger ett byborskort ovanpå ett kort med en bärbuske får du bär som din by kan äta. Du måste mata dina bybor varje månad för att hålla dem vid liv.



    Du måste utforska vildmarken för att hitta bra resurser, men det är inte säkert för ditt folk. Du kan behöva slåss mot björnar, vargar och till och med troll. Förbättra dina bybornas stridsförmåga genom att ge dem vapen eller låta dem slåss tillsammans.



    För att vidareutveckla din by måste du upptäcka Idékort, som berättar hur du kan skapa nya kort. Du kan till exempel skapa ett hus genom att stapla trä- och stenkort med din bybo.



    Stacklands erbjuder mer än 100 kort, 50+ uppdrag att slutföra, 7 idéer att upptäcka och du kan köpa fler kort från 7 olika kortpaket. Du behöver inte fokusera på en massa historia - allt handlar om korten. Bygg din by på ditt sätt och se den blomstra.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stacklands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stacklands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev