Instant Gaming EU
 
 

Köp Winkeltje: The Little Shop

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg och förvalta din egen butik i en fantasivärld med Winkeltje: The Little Shop. Det här spelet handlar om företagsledning. Att köpa lågt och sälja högt är nyckeln till framgång. Men innan dess måste du utforma och skapa din butik. Hitta en lämplig layout, placera möbler och displayer som du vill, dekorera din butik och gör dig redo för en stor öppning som kommer att locka många kunder och ge dig en stor vinst.



    Det finns ett enormt utbud av föremål som du kan använda för att bygga din butik. När din butik väl är öppen måste du underhålla ditt lager av produkter, bestämma vilka produkter som ska finnas på varje monter, tilldela priserna och ta hand om kunderna. Du kan sälja allt från bulkvaror och resurser till verktyg eller till och med drycker. Allt är tillåtet om det ger dig pengar.



    Men det är bara början. Du kan utöka din verksamhet när du är redo. Vad sägs om att göra din butik större? Ska du fördjupa dig i hantverk och jordbruk för att förse kunderna med det de vill ha och tjäna ännu mer pengar? Beslutet är ditt. Winkeltje: The Little Shop ger dig alla verktyg och den perfekta miljön för att skapa din drömbutik.

    Läs mer

    De bästa priserna för Winkeltje The Little Shop

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Winkeltje: The Little Shop

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev