Eneba COM
 
 

Köp Kapital: Sparks of Revolution

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det finns många stadsbyggare som låter dig skapa och förvalta din drömstad, men Kapital: Sparks of Revolution utmanar dig med ett helt annat scenario. Spelet utspelar sig i ett europeiskt land under en tid då samhället är uppdelat i klasser och makten ligger i händerna på de rikaste. När det finns tillräckligt med pengar för att alla ska kunna överleva är situationen mer eller mindre under kontroll, eftersom ingen ifrågasätter systemet. Men när en kris uppstår har inte alla samma möjligheter, och detta leder oundvikligen till konflikter och kaos.



    Under dessa förutsättningar måste du hantera en livlig stad. Naturligtvis måste du vara beredd på en situation där det är omöjligt att hålla alla nöjda. Alla medborgare kräver mat och skydd, men dina resurser är ganska begränsade. Du måste inte bara hantera upplopp, utan även konspirationer, massakrer, dissidenter, epidemier och sabotage. Kapital: Sparks of Revolution handlar om krishantering.



    Många problem hotar din regering, men om du lyckas hålla dem i schack kan du ha en chans att forma en ljus framtid för ditt samhälle. Det kommer att bli förluster, men det är du som bestämmer vem som ska gynnas. Gör dina val och var beredd på konsekvenserna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kapital Sparks of Revolution

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Kapital: Sparks of Revolution

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev