Instant Gaming EU
 
 

Köp Brigandine The Legend of Runersia

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Runersia är en kontinent där sex stora fraktioner är indragna i en konflikt om herravälde. Detta fantasyuniversum är befolkat av monster och riddare. Som en av härskarna måste du rekrytera trupper och organisera dem till en armé för att expandera ditt rike och erövra närliggande territorier. Brigandine The Legend of Runersia är ett turordningsbaserat strategispel där du måste besegra alla andra fraktioner och bli den högsta härskaren samtidigt som du återskapar de förlorade sidorna i "The Legend of Runersia" och lär dig om kontinentens historia.



    Spelet är uppdelat i två faser. Under organisationsfasen samlar du dina trupper och förbereder dem för strid. Sedan använder du dem för att attackera fiendens befästningar och arméer i turordningsbaserade taktiska strider på en karta som är indelad i ett hexagonalt rutnät. Var och en av dina enheter har unika attacker, förmågor och magiska trollformler, och du kan utrusta dem med föremål för att förbättra deras kapacitet.



    Du måste utveckla en solid strategi och använda dina trupper på bästa sätt om du vill lyckas och göra anspråk på ära och kunskap i Brigandine The Legend of Runersia.

    Läs mer

    De bästa priserna för Brigandine The Legend of Runersia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Brigandine The Legend of Runersia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev