Eneba COM
 
 

Köp Wild Souls

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wild Souls är ett spel om naturförvaltning där du skapar ett helt ekosystem. Precis som att bygga din egen Edens lustgård börjar du med ett enda träd, för att sedan bygga upp en skog fylld av floder, träd och djurliv. I den här sandlådevärlden skapar du dina egna historier.



    Du börjar som Souls Keeper, en gud för de döda som kan tilldela själar från de nyligen avlidna till nya kroppar. Du får välja vilka kroppar dessa själar går till, oavsett om de är växter eller djur. Du planerar din värld, anpassar dig och experimenterar med vilka arter du ska ge liv åt. Genom att samla in fler själar kan du använda dem som valuta för att ge liv åt fler arter.



    Skapa miljöer för dina växter och djur att leva i. Välj biomes genom att måla vilket klimat de kommer att uppleva. Sedan kan du observera hur den värld du skapat utvecklas framför dina ögon. Om du vill kan du också uppleva att du lever i den här världen genom ögonen på ett djur som du har gett liv åt. Spela som en varg och försök att överleva i det vilda, se din avkomma växa och se hur du påverkar resten av miljön. Wild Souls är ett avkopplande sandlådespel utan tidsbegränsningar. Du ser helt enkelt hur dina skapelser frodas.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wild Souls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wild Souls

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev