Instant Gaming EU
 
 

Köp Crossfire: Legion

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En ny typ av krigare uppstår i det snabba strategispelet Crossfire: Legion. I strid finns det ingen tid att vänta - du måste lägga upp en strategi i farten och slåss med allt du har i det här sci-fi RTS-spelet.



    Företagskrigföring får en ny dimension när två fraktioner tävlar om världsherravälde. Global Risk är en organisation som anlitas av världens regeringar för att säkra planetens resurser och medla i globala konflikter. Deras rival, Black List, är en mycket rörlig legosoldatorganisation som består av medlemmar som är desillusionerade av världsregeringen. Men en tredje grupp har anlänt för att förändra maktbalansen: New Horizon, en organisation bestående av mäktiga företag som är fast beslutna att använda avancerad AI-teknik för att katapultera mänskligheten in i framtiden. Alla tre måste drabbas samman för att avgöra vem som kontrollerar planeten.



    Delta i en konflikt om strategi och resurser när du bygger upp din bas, samlar resurser, producerar enheter och kämpar för att utplåna motståndarna. Kämpa med mekaniserade, flyg- och markstyrkor. Taktik och enhetskontroll kommer att innebära skillnaden mellan seger och död.



    Spela en solokampanj med en fängslande berättelse som utspelar sig i en nära framtid. Eller slåss mot levande motståndare i ett säsongsbaserat progressionssystem. Oavsett vilket kommer Crossfire: Legion att testa din strategiska smarthet och snabbhet i befälet. Kommer du att styra denna nya värld eller kommer du att krossas av dina fiender?

    Läs mer

    De bästa priserna för Crossfire Legion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Crossfire: Legion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev