Eneba COM
 
 

Köp Vox Machinae

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Använd kraften hos jätterobotar i ett krig mot en mystisk inkräktare. Vox Machinae är en actionsimulator där du sätter dig i cockpit på en jätterobot och ger dig ut i strid. Även om den är utformad för VR-headset kan du också spela detta robotstridsspel på den lilla skärmen.



    Du är en del av Horizon Corporate Security Unit som befinner sig i Serus-systemet. Ditt uppdrag är att skydda gruvverksamheten från alla möjliga hot och hålla företagets personal säker med hjälp av din gruvrobot. Allt gick så bra, tills en massiv fientlig styrka attackerar din anläggning. Nu är det en kamp på liv och död med dig och dina kamrater i säkerhetsenheten för att avvärja inkräktarna med dina massiva robotar, kända som Grinders.



    Anpassa dina Grinders med en arsenal av lasrar, missiler, kanoner och mycket mer. Välj mellan fem olika Grinder-chassin, var och en med sina specifika styrkor och svagheter. Spela igenom en solokampanj eller spela med flera spelare genom att hoppa in i andra spel online. Återskapa och skydda en maskin i Salvage-läget, eller samla ihop flest fabriker för att stödja din fraktion i Stockpile-läget. Spelet har fullt stöd för Rift, Vive och Mixed Reality. Så gör dig redo att rida din metallbest i det ultimata robotkriget i Vox Machinae.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vox Machinae

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Vox Machinae

    • Också publicerad av Space Bullet Dynamics Corporation
    • Signal Ops
      32kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev