Instant Gaming EU
 
 

Köp Great Houses of Calderia

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Great Houses of Calderia är ett stort strategispel där du får ta dig in i en värld av intriger, politiska manövrer och maktkamp. Bygg upp din familjs makt genom generationerna för att skapa ett bestående arv i Calderia, ett fantasiland inspirerat av renässansen.



    Sitt på tronen som din familjs ledare, men du kommer inte att planera deras liv ensam - du måste också hantera dina familjemedlemmar. Var och en av dem har sina egna önskemål och historier, vilket innebär att de kan vara ganska svåra att hantera. Utse dem till specifika uppgifter som du vill att de ska utföra - ibland mot deras vilja. Se till att uppgiften passar deras egenskaper, och kom ihåg att egenskaperna kan förändras med tiden.



    Delta i känsliga diplomatiska händelser, som giftermål, tornerspel och andra sociala evenemang. De allianser du skapar kommer att hjälpa dig att stå starkt mot dina fiender. Spendera tid och resurser för diplomati och sociala band för att utöka ditt inflytande. Och när det kommer till krig använder du det taktiska ledningssystemet i realtid för att vinna dina strider.



    Kom ihåg att dina handlingar och mål kommer att forma själva Calderias historia. När din familj växer kommer du att få uppleva deras individuella berättelser och se hur de sätter sin prägel på världen. Det är dessa egenskaper som gör The Great Houses of Calderia till ett spel som går att spela om i all oändlighet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Great Houses of Calderia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Great Houses of Calderia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev