Eneba COM
 
 

Köp 4th Generation Warfare

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ibland måste man ta till olagliga medel för att nå sina mål, även inom global politik och internationella relationer. 4th Generation Warfare ger dig möjlighet att omsätta detta i praktiken som ledare för en nation som kämpar för att vinna överlägsenhet över sina fiender. I detta 4X krigsspel med realtidsstrategi skickar du dina agenter över hela världen för att göra vad som helst för att störa dina fiender och vinna politiska fördelar. Sabotage, hackning, korruption, mord ... allt är möjligt om du vill uppnå global dominans. Utnyttja politisk destabilisering för att uppnå ditt mål och ge dina fiender en massa problem medan du sitter bekvämt på ditt kontor.



    4th Generation Warfare låter dig placera dina agenter i ett rutnät som representerar världen medan de tar sig an hemliga uppdrag i fiendens länder. Var och en av dem har sin egen personlighet, historia, färdigheter och utrustning, och du måste välja det mest lämpliga uppdraget för dem. Naturligtvis kommer dina fiender inte att vara sysslolösa, och du måste vidta åtgärder för att förhindra att de får inflytande och stör dina planer genom att använda samma taktik som du använder mot dem.



    I4th Generation Warfare representeras allt av ett detaljerat gränssnitt fullt av menyer och verktygstips som ser komplicerat ut, men som är lätt att hantera. Om du anstränger dig lite är världsherraväldet nära till hands!

    Läs mer

    De bästa priserna för 4th Generation Warfare

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om 4th Generation Warfare

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev