Eneba COM
 
 

Köp The Tarnishing of Juxtia

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Tarnishing of Juxtia är ett Souls-liknande 2D-sidescrolling-äventyr som utspelar sig i en mörk fantasivärld fylld av fallna gudar och onda maskiner. Du är en ensam namnlös krigare som har satt sig för att förstöra denna ondska och förlösa landet, kosta vad det kosta vill.



    Vandra genom en dyster men vacker värld skapad med pixelkonst. Det finns 15 nivåer med unika miljöer för dig att utforska, var och en med sina faror, sidouppdrag och belöningar.



    Skapa en unik byggnad genom att samla vapen, rustningar, magiska färdigheter och andra bonusutrustningar som stöder din spelstil. Du kan också anpassa din karaktärs utseende genom att byta utrustning och färg.



    Sök upp Tarnished-bossarna och dräp dem för storslagna Relics. Varje huvudfiende är lika kraftfull som de är skrämmande, så du måste vara förberedd. The Tarnishing of Juxtia erbjuder en Energy Rush-mekanik: ta en beräknad risk genom att utföra attackkombinationer; lyckas du får du en tillfällig ökning av din uthållighet och hastighet. Och med den Relic som du vinner från bossen kan du släppa loss en Ultimate som kan torka golvet med din motståndare. Har du styrkan och skickligheten att segra mot de fallna gudarna, eller kommer du att reduceras till aska?

    Läs mer

    De bästa priserna för The Tarnishing of Juxtia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Tarnishing of Juxtia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev