Eneba COM
 
 

Köp PlateUp!

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Driv en egen restaurang i PlateUp! Kontrollera kaoset i ditt kök för att laga fantastiska rätter och servera dem till kunderna för att skapa skoj och vinst.



    Spela med upp till fyra spelare för att utforma, bygga och driva en restaurang. Välj mellan ett brett urval av ingredienser för att skapa förrätter, tillbehör, desserter och mycket mer. Varje skift görs i en rasande fart för att mata dina krävande kunder när de kommer. Sätt dem på plats och hantera deras beteende när du gör ditt bästa för att uppfylla deras förväntningar. Överlev 15 dagar genom denna roguelite-körning och skapa så småningom din egen kulinariska franchise.



    Mellan skiftet finns planeringsfasen, där du uppgraderar din restaurang som du finner lämpligt. Välj om du vill fokusera på haute cuisine eller snabbmat och köp apparater och utrustning därefter. Du kanske till och med vill ha apparater som kan automatisera matberedningen och förvandla ditt kök till ett löpande band. Och när du når dina mål kan du uppgradera din restaurang ytterligare och fixa till tapeter och konst för att göra den mer attraktiv för kunderna. Det finns så mycket du kan göra i PlateUp! om du får ihop det, så gör dig redo att laga mat till en storm.

    Läs mer

    De bästa priserna för PlateUp!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om PlateUp!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev