Instant Gaming EU
 
 

Köp Galactic Ruler

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Universum är ditt att ta - om du har styrkan att hävda det som dess enda sanna suverän! Galactic Ruler är ett strategispel i realtid där du måste genomföra strategiska planer på både planetnivå och galaktisk nivå. Den procedurellt genererade kartan ändrar fiender, planeter och resurser vid varje körning, så varje spelomgång är unik.



    Öka din kapacitet genom att hantera din planets ekonomi och militära makt. Forska i teknologier för att hjälpa dig att bygga upp din rikedom och makt. Möt utomjordiska fraktioner och förhandla fram allianser och handelsavtal för att skaffa varor och vapen. Sprid dina styrkor över galaxen och bygg kolonier i ditt kölvatten för att expandera ditt spirande imperium.



    Du måste välja din strategi klokt - ska du använda diplomati för att vinna fredligt via galaktisk enighet, eller ska du bygga en mäktig armada för att tvinga alla dina fiender på knä? När det gäller strid kontrollerar du dina enheter i realtid när du deltar i storskaliga strider på en planets yta eller i rymden.



    Om du föredrar det kan du låta AI:n hjälpa dig att fatta dina beslut, eller göra allting själv. Och om du föredrar sällskap på Galactic Ruler, ge dig in i en strid mot 14 andra spelare för den ultimata kampen om överhöghet. Vem kommer att bli den sanna kejsaren i det kända universumet?

    Läs mer

    De bästa priserna för Galactic Ruler

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Galactic Ruler

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev