Instant Gaming EU
 
 

Köp Bloody Hell Hotel

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Du kommer att ha en helvetes tid som vampyr att driva ett hotell! På Bloody Hell Hotel, förvandlar du ditt förfallna hus till en storslagen men ändå kuslig plats där gästerna kan bo.



      Du är en gammal vampyr som vaknar upp efter många år i koma, bara för att upptäcka att ditt hem har blivit en försummad röra. Det är dags att fixa till det, men varifrån ska man få pengarna? Du bestämmer dig för att förvandla stället till ett ovanligt hotell för att locka in några nyfikna gäster.



      Börja med att renovera ditt gamla hem. Använd dina vampyriska krafter för att städa upp röran, byta ut trasiga tapeter, lägga till lite nya möbler och göra ditt döda utrymme lite mer beboeligt. När du får mer resurser kan du uppgradera rum och föremål som du vill.



      Eftersom dina gäster kommer att förvänta sig tjänster på ditt hotell kan du servera dem det bästa du kan erbjuda inom dina medel. Naturligtvis kommer det att vara svårt att hitta ingredienser i början. Du kanske måste förlita dig på din odöda ko och dina kycklingar för att tillhandahålla mejeriprodukter. Eller så kan du plocka upp svampar i närheten av ditt hotell.



      Om du behöver mer exotiska material kan du utforska grottorna under ditt hotell. Använd din verkstad för att tillverka vapen och ta dig sedan an de monster som lurar i skuggorna. Samla nya föremål som du kan använda för att uppgradera ditt hotell.



      Naturligtvis kommer inte alla gäster att vara nöjda med dina tjänster, så om du känner dig hungrig kan du gärna äta av de mer förbrukningsbara människorna som bor under ditt tak. Du kan till och med använda det insamlade blodet för att locka andra vampyrer att ansluta sig till din hotellpersonal. Det är allt i en dags arbete i Bloody Hell Hotel!

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Bloody Hell Hotel ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Bloody Hell Hotel-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Bloody Hell Hotel:s kategori : Förvaltning.

      Kommentarer om Bloody Hell Hotel

      • Också publicerad av Unfold Games
      • DARQ
        5kr.
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev